Pierogi z jabłkami babci Buelah
Pierogi z jabłkami babci Buelah mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.87 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Mieszanka pół na pół śmietany, cukru, tartych jabłek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Babcie pierogi ziemniaczane, Szarlotka babci, oraz Chleb babcinego jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na posmarowanej mąką powierzchni, rozwałkować ciasto do 18-in. x 12-po. prostokąt.
Pokroić na sześć 6-in. kwadraty.
Umieść jabłko na każdym placu.
Połączyć cukier i śmietanę i łyżkę do centrum jabłek. Zwilżyć krawędzie ciasta; złożyć rogi do centrum i szczypta do uszczelnienia.
Miejsce na nieukończonej trzynastce. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 450° przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 350° piec 30 minut dłużej lub do złotego koloru, fastrygowanie dwa razy z syropem.