Pierogi Wontony

Pierogi Wontony
Pierogi Wontons mogą być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 50 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 1 godzina. Mieszanka skórek wonton, liście kolendry, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi, Pierogi, oraz Patelnia Na Pierogi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piecz ziemniaki, umieszczając je w piekarniku 400 F do miękkości, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ostudzić, a następnie wyjąć pieczony miąższ ziemniaka. Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3
Aby zrobić nadzienie: w średniej wielkości misce do mieszania, rozbijaj lekko ziemniaki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodaj ser rolnika, ser cheddar, sos sojowy, olej sezamowy, fermentowaną pastę z fasoli, kolendrę, czarny pieprz i ziarna pieprzu syczuańskiego i wrzuć do połączenia, uważając, aby nie zepsuć zbyt dużo ziemniaków. W mieszance nadal powinny być widoczne kawałki ziemniaków. Doprawić do smaku solą. Napełnianie wontonów może być przechowywane w szczelnym pojemniku chłodniczym przez okres do dwóch dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FarmerskiSer Farmerski
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Umieść 1/2 do 3/4 łyżeczki nadzienia w środku owijki wonton i zwilż brzegi wodą. Złóż jeden róg w kierunku przeciwległego rogu, tworząc trójkątny woreczek. Uszczelnij, dbając o wypchnięcie jak największej ilości powietrza. Po zapieczętowaniu połącz dwa rogi długiego końca trójkąta, tworząc zaokrągloną torebkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Przenieść wonton do obramowanej blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem. Powtarzaj, aż do użycia całego wypełnienia, upewniając się, że wontons nie dotknie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Przynieś duży garnek wody do wrzenia i dodaj 1/4 wontonów. Gotować, aż po prostu zaczną unosić się, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Usuń z rowkiem łyżką lub siatki drucianej pająka i przenieść do pergaminu pokryte blachy do pieczenia. Oddzielić wontonów, żeby się nie dotykali. Powtórz z pozostałymi trzema partiami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
9
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego w 12-calowej patelni żeliwnej lub nieprzywierającej na średnim ogniu na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodaj tyle wontons, jak można zmieścić w jednej warstwie i gotować, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy i chrupiące na dole.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Przenieś wontony na talerz sering z chrupiącą stroną do góry. Powtórz z pozostałymi partiami.
12
Podawać z olejem chili lub sosem sojowym do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn