Pierogi Wontony
Pierogi Wontons mogą być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 50 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 1 godzina. Mieszanka skórek wonton, liście kolendry, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi, Pierogi, oraz Patelnia Na Pierogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piecz ziemniaki, umieszczając je w piekarniku 400 F do miękkości, o 1 1/2 godziny.
Ostudzić, a następnie wyjąć pieczony miąższ ziemniaka. Odrzuć Skórki.
Aby zrobić nadzienie: w średniej wielkości misce do mieszania, rozbijaj lekko ziemniaki widelcem.
Dodaj ser rolnika, ser cheddar, sos sojowy, olej sezamowy, fermentowaną pastę z fasoli, kolendrę, czarny pieprz i ziarna pieprzu syczuańskiego i wrzuć do połączenia, uważając, aby nie zepsuć zbyt dużo ziemniaków. W mieszance nadal powinny być widoczne kawałki ziemniaków. Doprawić do smaku solą. Napełnianie wontonów może być przechowywane w szczelnym pojemniku chłodniczym przez okres do dwóch dni.
Umieść 1/2 do 3/4 łyżeczki nadzienia w środku owijki wonton i zwilż brzegi wodą. Złóż jeden róg w kierunku przeciwległego rogu, tworząc trójkątny woreczek. Uszczelnij, dbając o wypchnięcie jak największej ilości powietrza. Po zapieczętowaniu połącz dwa rogi długiego końca trójkąta, tworząc zaokrągloną torebkę.
Przenieść wonton do obramowanej blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem. Powtarzaj, aż do użycia całego wypełnienia, upewniając się, że wontons nie dotknie.
Przynieś duży garnek wody do wrzenia i dodaj 1/4 wontonów. Gotować, aż po prostu zaczną unosić się, o 30 sekund.
Usuń z rowkiem łyżką lub siatki drucianej pająka i przenieść do pergaminu pokryte blachy do pieczenia. Oddzielić wontonów, żeby się nie dotykali. Powtórz z pozostałymi trzema partiami.
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego w 12-calowej patelni żeliwnej lub nieprzywierającej na średnim ogniu na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj tyle wontons, jak można zmieścić w jednej warstwie i gotować, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy i chrupiące na dole.
Przenieś wontony na talerz sering z chrupiącą stroną do góry. Powtórz z pozostałymi partiami.
Podawać z olejem chili lub sosem sojowym do zanurzenia.