Pierogi warzywne Sui-Mai na parze z olejem Chili-sezamowym

Pierogi warzywne Sui-Mai na parze z olejem Chili-sezamowym
Pierogi warzywne Sui-Mai na parze z olejem Chili-sezamem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 108 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, mirin, zapakowane w wodę tofu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Warzywne Na Parze, Pierogi warzywne na parze z sosem imbirowo-sojowym, oraz Imbirowo-Sezamowa Sałatka Warzywna Na Parze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kolendrę, cebulę, czosnek i imbir w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj 1 szklankę kapusty i następne 5 składników (przez sól koszerną); pulse 10 razy lub aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3
Dodać białko jaja; pulsować aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Umieścić mieszaninę kapusty w średniej misce i wymieszać z tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zwilżyć Brzeg skóry gyoza wodą, pracując z 1 skórą na raz(przykryć Pozostałe skórki, aby nie wysuszały). Łyżka około 1 łyżka mieszanki tofu do środka koła. Zbierz krawędzie skóry wokół nadzienia; lekko ściśnij skórę, aby przylegać do nadzienia, pozostawiając wierzch pieróg otwarty. (Jeśli skórki nie otwierają się na tyle, aby zobaczyć mieszaninę tofu, użyj końcówki noża, aby oddzielić ciasto i uformować kieszenie.) Powtórz procedurę z pozostałymi skórkami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Pierogi umieścić w dużym bambusowym naczyniu wyłożonym pergaminem lub liśćmi kapusty. Praca partiami, Para przez 9 minut lub do napełniania i owijania są lekko twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
7
Połącz oleje i skrop na szczytach pierogów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn