Pierogi warzywne Sui-Mai na parze z olejem Chili-sezamowym

Pierogi warzywne Sui-Mai na parze z olejem Chili-sezamowym
Pierogi warzywne Sui-Mai na parze z olejem Chili-sezamem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 108 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, mirin, zapakowane w wodę tofu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Warzywne Na Parze, Pierogi warzywne na parze z sosem imbirowo-sojowym, oraz Imbirowo-Sezamowa Sałatka Warzywna Na Parze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kolendrę, cebulę, czosnek i imbir w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj 1 szklankę kapusty i następne 5 składników (przez sól koszerną); pulse 10 razy lub aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3
Dodać białko jaja; pulsować aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
4
Umieścić mieszaninę kapusty w średniej misce i wymieszać z tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Zwilżyć Brzeg skóry gyoza wodą, pracując z 1 skórą na raz(przykryć Pozostałe skórki, aby nie wysuszały). Łyżka około 1 łyżka mieszanki tofu do środka koła. Zbierz krawędzie skóry wokół nadzienia; lekko ściśnij skórę, aby przylegać do nadzienia, pozostawiając wierzch pieróg otwarty. (Jeśli skórki nie otwierają się na tyle, aby zobaczyć mieszaninę tofu, użyj końcówki noża, aby oddzielić ciasto i uformować kieszenie.) Powtórz procedurę z pozostałymi skórkami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Pierogi umieścić w dużym bambusowym naczyniu wyłożonym pergaminem lub liśćmi kapusty. Praca partiami, Para przez 9 minut lub do napełniania i owijania są lekko twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
7
Połącz oleje i skrop na szczytach pierogów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn