Pierogi Smażone Na Patelni

Pierogi Smażone Na Patelni
Pierogi smażone na patelni to bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.01 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, nasiona sezamu, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Smażone Na Patelni, Pierogi Wieprzowe Smażone, oraz Pierogi Smażone Edamame dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Pierwsze 4 składniki zmiksować w robocie kuchennym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodaj warzywa. Korzystając z WŁĄCZANIA / WYŁĄCZANIA, pulsuj, aż warzywa zostaną tylko mielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
4
Odcedzić nadmiar płynu z mieszaniny roślinnej. Ułóż 12 owijek wonton na powierzchni roboczej. Delikatnie umyj brzegi owijek wodą. Łyżka 1 łyżka mieszanki warzyw do środka każdego opakowania. Wierzch z pozostałymi owijkami wonton, naciskając, aby całkowicie zamknąć nadzienie. Używając noża do ravioli lub ostrego noża, wytnij krawędzie wontonów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
RavioliRavioli
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Rozgrzać olej rzepakowy w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, smażyć pierogi, aż będą złote, około 1 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Piec, aż pierogi będą złociste, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Przelać pierogi na tacę.
8
Posypać prażonym sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
9
Podawać z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn