Pierogi Rybne
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, skrobię kukurydzianą, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Gulasz rybny z pierogami Arepa, Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), oraz Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przeprowadź rybę przez maszynkę do mięsa dwa razy; powinna być bardzo drobna i gładka. (Można użyć robota kuchennego, chociaż uzyskanie gładkiej konsystencji może być trudniejsze.)
W dużej misce lekko ubić jajka.
Dodać skrobię kukurydzianą, sól, pieprz, i ryby i dobrze wymieszać. Delikatnie złóż krem do mieszaniny ryb, starając się nie opróżniać śmietany.
Łyżką uformować mieszankę do pierogów w małe kulki.
Jeśli pierogi są podawane samodzielnie, zagotuj garnek osolonej wody (lub wywar rybny).
Dodać pierogi, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez około 7 protokół, aż gotowane przez.
Wyjąć łyżką szczelinową i w razie potrzeby podawać z sosem beszamelowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.