Pierogi Płaskie

Pierogi Płaskie
Pierogi płaskie wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 125 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka proszku do pieczenia, rosół z kurczaka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Domowy kurczak i płaskie pierogi, Nan (Pakistański Chleb Płaski), oraz Pieczywo Płaskie Scallion dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszać bulion, jajko, pietruszkę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BulionBulion
CebulaCebula
JajkoJajko
3
Dodać suche składniki i mieszać do zwilżenia.
4
Obrócić na desce z mąki, lekko ugniatać.
5
Zwiń do grubości około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Pokroić w kółka i wrzucić do gotującej się zupy lub bulionu. Zmniejszyć ogień do medium, gotować 15 minut lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
ZupaZupa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn