Pierogi Pata
Pierogi Pata to wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka mąki, soli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Pierogi, Pierogi Z Jabłkami, oraz Pierogi Z Rabarbarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skracanie pokroić na mieszaninę mąki i soli za pomocą blendera do ciast, widelca lub dwóch noży. Wymieszać z wodą, aby uformować miękkie ciasto.
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto bardzo cienko wałkiem do ciasta.
Pokroić w paski o szerokości 1 cala (używam noża do pizzy, ale działa też ostry nóż). Tear 1 cal długie kawałki ciasta z tych pasków i upuść do gotującego się bulionu.
Gotować 10 minut z pokrywką garnka off, następnie 10 minut Więcej z pokrywką na.
Podawać z bulionem i mięsem z kurczaka, jeśli używasz.