Pierogi Niemieckie
Pierogi Niemieckie wymagają ok. 15 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 296 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka liści pietruszki, mleka, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pierogi Niemieckie, Niemieckie Pierogi Ziemniaczane, oraz Niemieckie Pierogi Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni saute, na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące. Boczek rezerwowy na patelni z wytopionym tłuszczem.
W dużej misce wymieszaj mąkę, sól, pieprz, gałkę muszkatołową, cayenne i proszek do pieczenia, aby połączyć. Ubij jajka i mleko razem w małej misce i wymieszaj z suchą mieszanką, aż będzie gładka i jednolita.
W dużym garnku zagotować 6 szklanek osolonej wody. Przebijaj otwory za pomocą szpiczastej pałeczki przez dno aluminiowej patelni do ciasta, aby stworzyć jednorazowy ekspres do spaetzle. Wepchnąć ciasto przez otwory do wrzącej wody. Wymieszać i gotować przez 3 minuty lub do wypłynięcia pierogów.
Wyjąć pierogi i natychmiast wrzucić patelnię z boczkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem i udekorować natką pietruszki.