Pierogi Krabowe-Odchudzane
Jeśli 1,23 zł za porcję spada w budżecie, pierogi krabowe-odchudzanie może być wybitnym bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka Południowo-azjatyckiego sosu rybnego, czosnek, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piernik-Wyszczuplony, Odchudzone Ciasto Z Kurczakiem, oraz Ciasto Dyniowe-Odchudzane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 3 1/2-calowy Okrągły obcinacz do ciastek, parownik bambusowy
Aby sałatka: w małej patelni non-stick, wymieszać olej, jalapeno, i czosnek. Stir-smażyć na średnim ogniu, aż pachnące, o 5 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i dodaj cukier.
Przenieść mieszaninę do średniej miski i lekko ostudzić. Wrzucić marchew, kolendra, sok z limonki, sos rybny, i scallion wraz z mieszaniną jalapeno. Odstawić.
Aby pierogi: w średniej misce połączyć mięso krabowe, kasztany wodne, białko jaja, 1 łyżkę octu, kolendrę i sól.
Połóż od 6 do 8 wontonów na powierzchni roboczej. Przyciąć do rundy z biszkopt cutter. Delikatnie posmaruj powierzchnię każdego opakowania octem.
Umieść poziom łyżkę nadzienia kraba na środku każdego opakowania. Owijkę zebrać wokół nadzienia, w luźno plisowaną otwartą kluskę. Pierogi powinny być płaskie na dole z około 1/2 cala opakowania niewypełnione na górze, aby utrzymać sałatkę po parze. Powtarzać aż do wyczerpania wypełnienia.
Ułożyć pierogi około 1/4 cala od siebie w 2 liściach sałaty parowce bambusowe. Napełnij wok lub patelnię wystarczającą ilością wody, aby dojść do dna stojaka na parowiec i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Parowniki układamy na patelni, przykrywamy i parujemy pierogi do momentu ustawienia nadzienia, około 10 minut.
Wyjąć parowiec z patelni. Na wierzch każdego pieroga wymieszać 1/2 czubatej łyżeczki sałatki z marchwi.
Podawać natychmiast na patelni do gotowania na parze.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.