Pierogi jabłkowe z bogatym sosem cynamonowym

Pierogi jabłkowe z bogatym sosem cynamonowym
Pierogi jabłkowe z bogatym sosem cynamonowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 496 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 198 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, ciasto skorupy, pekan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 31%. Spróbuj Pierogi jabłkowe z bogatym sosem cynamonowym, Pierogi Cynamonowo-Orzechowe, oraz Pierogi Jabłkowe W Syropie Karmelowo-Cynamonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 425 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać 3 Tbs. masła, 1/2 szklanki brązowego cukru, 1 łyżeczka. cynamon i wszystkie orzechy w małej misce. Łyżka porcji mieszanki do każdego wydrążonego rdzenia jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W przypadku skorupy ciasta w pudełku rozwiń jedną z arkuszy ciasta na mąkę. Ciągnąc po bokach ciasta, aby wyprostować zaokrąglone krawędzie, zwinąć go w około 12-calowy kwadrat, a następnie pokroić ciasto na cztery 6-calowe kwadraty; umyć Obwód każdego kwadratu białkiem jajka. Ustaw pół jabłka na każdym kwadracie. Podnieś 4 rogi ciasta wokół jabłka i szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Miejsce na dużym (co najmniej 18 - przez 12-calowy) pergaminu pokryte naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Wierzch i boki pierogów umyć białkiem jajka; posypać cukrem. Powtórz proces z pozostałymi jabłkami i ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Pierogi piec, aż ciasto zestawy i zaczyna się złocisty brązowy, około 10 minut. Zmniejszyć ogień do 375 i piec na złoty kolor, o 20 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podczas pieczenia jabłek, przynieś 1 szklankę wody, pozostałe 2 Tbs. masło, 1/2 szklanki brązowego cukru i 1 łyżeczka. cynamon gotować w małym rondlu na średnim ogniu. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w 2 łyżkach. wodę; ubij do gorącego syropu, aby uzyskać gładki SOS. Przykryj, ogrzej się.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Do każdej porcji łyżka porcji sosu na talerzu deserowym. Na ciepłym sosie ułożyć kluski z jabłkami; podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn