Pierogi I

Pierogi I
Pierogi i może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 361 kalorii, 11g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, ciepłą wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pierogi, Pierogi, oraz Shortcut Pierogi.

Instrukcje

1
W dużej misce, ubić razem jajka, karton śmietany i soli. Wymieszać z mąką i ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj wodę, aż ciasto będzie jak Aksamit. Wyłożyć na lekko posypaną mąką deskę i ugniatać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
3
Rozwałkuj do grubości 1/8 do 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Wytnij 3 1/2 cala kółka z górnej części szklanki lub krajalnicy do ciastek. Przykryć woskowanym papierem, aby zapobiec wysychaniu, jeśli nie natychmiastowe wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
5
Umieścić 1 lub 2 łyżki nadzienia na jednej stronie koła ciasta. Złóż i uszczelnij, naciskając krawędzie widelcem. Powtarzać do momentu użycia składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Zanurz pierogi. Gotować, aż pierogi wypłyną na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn