Pierogi brzoskwiniowe z kremem Brandy

Pierogi brzoskwiniowe z kremem Brandy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj pierogów z brzoskwiniami z kremem Brandy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 963 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Idź do sklepu i odebrać brandy, skrócenie, orzechy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pierogi brzoskwiniowe z sosem śmietanowym waniliowym, Ciasto brzoskwiniowe Brandy Funt dla # BundtBakers, oraz Brandy i przyprawy brzoskwiniowe konfitury-Lisa Sizemore dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. w średniej misce, wymieszać mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój w skracaniu, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Posypać zimną wodą, 1 łyżkę na raz, podrzucając widelcem, aż cała mąka zostanie zwilżona i ciasto prawie oczyści bok miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zbierz ciasto w kulkę; zarezerwuj jedną trzecią ciasta. Pozostałe ciasto uformować w spłaszczone okrągłe na lekko posypanej mąką powierzchni. Z mąką wałek do ciasta, roll na 14-calowy kwadrat; pokroić na 4 kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Ciasto wyłożyć na prostokąt o wymiarach 14x7 cali; pokroić w 2 kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Umieść 1 połówkę brzoskwini, płaską stroną do góry, na każdym kwadracie. W małej misce wymieszać rodzynki i orzechy; łyżką do środka każdej połowy brzoskwini. Na wierzch pozostałe połówki brzoskwini. Zwilżyć rogi kwadratu; przynieść 2 przeciwległe rogi ciasta się nad brzoskwini i naciśnij rogi razem. Wchodzisz na boki pozostałych rogach; przynieść rogi nad brzoskwinia i naciśnij razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
BrzoskwiniaBrzoskwinia
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Na patelni o wymiarach 13x9 cm umieścić pierogi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać brązowy cukier i 1 1/3 szklanki wody do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści. Ostrożnie wlać wokół pierogów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Piec około 40 minut, łyżka syropu na patelni na pierogi około 5 minut przed zrobieniem pierogów, aż ciasto będzie brązowe, a brzoskwinie zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
W rondlu 2-ćwiartkowym ubić jajko trzepaczką do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Dodać śmietanę ubijającą i cukier granulowany; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia. Wymieszać z brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
12
Podawać na ciepło na pierogi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn