Piernikowy Drobiazg
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do swojego repertuaru, Piernikowy drobiazg może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 644 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,36 USD za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę kartonową, mieszankę puddingu waniliowego, ciasto piernikowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 33%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Piernikowy Drobiazg, Ajerkoniak Piernikowy Drobiazg, oraz Piernikowy Drobiazg Z Dyni.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mleko i pudding przez 2 minuty.
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości.
W 2-qt. miska do serwowania, ułóż połowę kostek ciasta i budyń.
Posyp 1/2 szklanki toffi. Na wierzch z pozostałym ciastem i budyniem.
Rozłóż bitą polewę na wierzchu; posyp pozostałymi kawałkami toffi.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na drobiazgi. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "