Piernikowe naleśniki z gruszkami i jogurtem
Piernikowe naleśniki z gruszkami i jogurtem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka soli, mleka, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piernikowe Naleśniki Jogurtowe, mrożone piernikowe Greckie naleśniki jogurtowe, oraz czekoladowe piernikowe naleśniki z jogurtem greckim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mieszankę naleśników, imbir, cynamon i sól w dużej misce. W innej misce, ubij razem jajko, mleko, melasę i olej. Wymieszać mokre składniki do suchego i ubijać tylko do połączenia.
Pozostaw ciasto zgodnie ze wskazówkami na etykiecie pancake-mix (lub przez 5 minut, jeśli tworzysz własną mieszankę). W oczekiwaniu delikatnie wrzucić gruszki do miski z brązowym cukrem; odstawić.
Umieść patelnię nonstick lub patelnię pokrytą olejem, masłem lub sprayem do gotowania na średnim ogniu. Łyżką lub wlać około 1/3 szklanki ciasta dla każdego naleśnika na patelnię. Obróć, gdy pęcherzyki unoszą się na powierzchnię, a krawędzie wyglądają na ugotowane. Powtórz z pozostałym ciasto.
Naleśniki podawać z pokrojonymi gruszkami i odrobiną jogurtu waniliowego