Piernikowe Ciasto Gruszkowe
Piernikowe ciasto gruszkowe wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ciasto piernikowe mix, masło, syrop kukurydziany, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ciasto Piernikowe Gruszkowe, Gruszkowe Ciasto Piernikowe, oraz Piernikowe Ciasto Z Gruszką Do Góry Nogami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać roztopione masło, syrop kukurydziany i brązowy cukier w 9-calowej okrągłej patelni do ciasta.
Połówki gruszki pokroić na pół wzdłuż.
Umieść orzecha pekan na środku każdej ćwiartki gruszki.
Na patelni do ciasta umieść gruszki pokrojone bokiem w dół, układając je jak szprychy promieniujące od środka patelni.
Pozostałe orzechy pekan posypać gruszkami.
Wymieszaj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i wlej gruszki i orzechy pekan na patelnię.
Piec 40 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Lekko ostudzić przed wyjściem na danie do serwowania.