Piernikowe Ciasteczka
Piernikowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 40. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka białka jaja w proszku, sól, ekstrakt z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 12 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Piernikowe Ciasteczka I Cytrusowe Ciasteczka Cukrowe, Poważne Ciasteczka: Piernikowe Ciasteczka Rolowane, oraz Piernikowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasteczka, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę połączyć, 1/2 łyżeczki soli, proszek do pieczenia, imbir, cynamon, goździki i ziele angielskie, mieszając trzepaczką.
Umieścić masło i cukier granulowany w dużej misce i ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj jajko i ubijaj, aż dobrze się wymieszasz. Ubić w melasie i ekstrakcie z wanilii. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła; beat tylko do połączenia.
Kształt ciasta w 4-calowy okrągły, i przykryć folią. Schłodzić przez 1 godzinę.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wytnij 40 (2 x 3 cale) ciastek, zmieniając resztki w razie potrzeby.
Umieścić ciasteczka 1 cal od siebie na blasze wyłożonej pergaminem.
Piec w 350 przez 9 minut lub do lekko rumiane na dnie. Schłodzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, połączyć cukier puder, białko jaja w proszku i 1/8 łyżeczki soli, dobrze mieszając. Stopniowo dodawać 1 łyżkę wody, stale mieszając trzepaczką, aż będzie gładka. Udekoruj ciasteczka zgodnie z życzeniem.
W razie potrzeby posypać cukrem.
Pozostaw ciasteczka na stojaku chłodzącym do całkowitego wyschnięcia lukru (około 1 godziny).
Wykańczanie kwiatów nie wymaga specjalnego sprzętu. Po pierwsze, zalać ciasteczka przez rozłożenie cienki lukier z małą szpatułką przesunięcia do powlekania, w razie potrzeby. Rur grubsze lukier z torby zip-top do konturu. Użyj wykałaczki, aby zrobić małe kropki lukru, które działają jak klej do dekoracyjnych detali, takich jak perły cukrowe.