Piernikowe Biszkopty

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj pierniki Biscotti. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 71 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, białka jaj, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Piernikowe Biszkopty, Piernikowe Biszkopty, oraz Piernikowe Biszkopty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. W innej misce, połączyć jajko, białka, brązowy cukier, melasa i wanilia, aż będzie gładka. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Wchodzisz w pekan i porzeczki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Podziel ciasto na pół; uformuj każdą porcję w kulkę. Na nasmarowanej blasze do pieczenia, toczyć każdą piłkę do 14-in. x 1-1 / 2-po. prostokąt.
Piec w temperaturze 325° przez 24-28 minut lub do twardego w dotyku. Ostudzić przez 5 minut. Zmniejszyć ciepło do 300°.
Przenieś biszkopty na deskę do krojenia; pokrój ukośnie ząbkowanym nożem na 1/2 cala. plastry.
Umieść ściętą stronę na wysmarowanych blachach do pieczenia.
Piec przez 7-10 minut z każdej strony lub do lekko rumiane.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.