Piernikowe Biszkopty
Piernikowe biszkopty mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 713 kalorii, 12g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka masła, mielonego imbiru, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Piernikowe Biszkopty, Piernikowe Biszkopty, oraz Piernikowe Biszkopty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i cukry w dużej misce ze średnią prędkością mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, dobrze ubijając; ubić melasę.
Połącz mąkę i następne 7 składników; dodaj do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszaj migdały.
Podziel ciasto na pół; za pomocą mąki ręce, kształt każdej porcji w 9" x 2" dziennik na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 28 minut lub do jędrności. Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut.
Wyjąć do stojaka z drutu, aby ostygnąć 10 minut. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Każdą kłódkę pokroić ukośnie na plastry o grubości 3/4"ząbkowanym nożem, delikatnym ruchem piłowania.
Umieść plasterki na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec 8 do 10 minut; odwrócić ciasteczka nad, i piec 8 do 10 więcej minut. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.