Piernikowe Biscotti z Orzechami Laskowymi

Przepis na Piernikowe Biszkopty Z Orzechami Laskowymi można przygotować w około 55 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 116 kalorii . Ten przepis służy 30 osobom. Za 24 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, ekstrakt waniliowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Będzie hitem na Twojej świątecznej imprezie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To tani przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 13% . Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Biscotti z orzechami laskowymi i czekoladą , Biscotti z orzechami laskowymi i Biscotti z orzechami laskowymi i Mokką .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pierwsze osiem składników.
Umieść 1/2 szklanki płatków owsianych w małym robocie kuchennym; przykryć i przetwarzać aż do zmielenia. Wymieszaj pozostałe płatki owsiane i zmielone płatki owsiane z mieszanką mąki. W małej misce wymieszaj jajka, melasę, olej i wanilię; stopniowo wcieraj w mieszankę mączną. Wymieszaj orzechy laskowe i rodzynki. (Ciasto będzie gęste.)
Ciasto podzielić na pół. Używając lekko posypanych mąką rąk, uformuj każdy z nich w 12-calowy. x 2-calowy prostokąt na blachach wyłożonych papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 350°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy na patelniach na kratce przez około 10 minut lub do momentu, aż będą twarde.
Upieczone prostokąty przekładamy na deskę do krojenia. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój ukośnie na kawałki o średnicy 3/4 cala. plasterki. Wróć do blach do pieczenia, przecięciem do dołu.
Piec przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż ciasto będzie twarde.
Wyjmij z patelni na kratkę do całkowitego ostygnięcia.
W kuchence mikrofalowej rozpuść wióry i tłuszcz; mieszaj, aż będzie gładkie.
Skropić biscotti; odstawić, aż zastygnie. Przechowywać pomiędzy kawałkami woskowanego papieru w hermetycznych pojemnikach.