Pierniki z glazurą z jagód jałowca
Pierniki z glazurą z jagód jałowca mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Ten przepis służy 64 i kosztuje 13 centów za porcję. Jest idealny do Boże Narodzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, mielony imbir, melasa o łagodnym smaku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pierniki, Piernikowe Drzewa Kanapkowe, oraz Pierniki-ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników ubić w średniej misce. Beat masło i cukier w dużej misce, aż puszyste. Beat w melasie. Ubić w suchych składnikach. Zebrać ciasto; podzielić na 4 kawałki. Kształtuj w dyski. Owinąć; schłodzić co najmniej 2 godziny i do 2 dni.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozwałkuj 1 krążek ciasta do grubości 1/8 cala. Za pomocą noża 3 1/2 cala wyciąć ciasteczka.
Przenieś do arkusza. Zbieraj resztki, wyluzuj.
Piec ciasteczka, aż prawie firma w centrum, 12 minut. Schłodzić na prześcieradłach 2 minuty, następnie schłodzić na stojakach. Powtórz, używając całego ciasta. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej do 3 dni lub zamrażać do 2 tygodni.
Przynieś pierwsze 2 składniki na wolnym ogniu. Okładka; chill 5 godzin. Szczep.
W misce umieścić cukier puder.
Ubijać na pół i pół łyżkami, aż glazura będzie się rozlewać. Ciasteczka mrozowe; udekoruj.
Odstawić aż do zestawów glazury. Przechowywać między arkuszami papieru woskowanego w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.