Pierniki Klasyczne
Piernik klasyczny to bezmleczne i wegetariańskie deser. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, mielony imbir, melasę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczne Piernikowe Ciasteczka, Klasyczne Piernikowe Ciasteczka, oraz Klasyczne Ciasto Piernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. tłuszcz i mąka 12-cup Bundt patelni.
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, imbir, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i sól. W osobnej misce wymieszaj mus jabłkowy z sodą oczyszczoną. W trzeciej, duża miska, ubić jajka, białko jaja, melasa, brązowy cukier i olej, aż będzie gładka.
Dodaj do suchych składników i delikatnie wymieszaj, aby uzyskać gładkie ciasto. Złożyć w mieszance musu jabłkowego.
Wlać ciasto do patelni Bundt.
Piec w środku piekarnika, aż wykałaczka włożona w środek piernika wyjdzie czysta, 45 minut. Schłodzić 5 minut w patelni na stojaku z drutu, a następnie odkręcić do całkowitego ostygnięcia. Wymieszać z cukrem cukierniczym i podawać.