Piernik Z Cytryną
Cytrynowy piernik jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 9 porcjami. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz serek śmietankowy, jajko, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Piernikowe placki z cytrynowo-Melasowymi zawijanymi puszystymi Lukrami, Sernik Z Cytryną, oraz Malinowy Sernik Cytrynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść serek w średniej misce do mieszania; ubić na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie gładki. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru, dobrze ubijając.
Dodać jajko, ubijając aż do wymieszania. Złożyć w Lemon curd.
Przygotować ciasto piernikowe zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wlać połowę ciasta do smarowanej 8 " kwadratowej patelni. Dollop mieszaniny cytryny na ciasto; wlać pozostałą masę na mieszaninę cytryny. Obracaj nożem przez ciasto, dotykając dna patelni i wirując, aby przynieść trochę mieszanki cytryny na wierzch ciasta.
Piec w 350 przez 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Cukier puder przesiać na ciasto.