Piernik Dyniowy
Piernik dyniowy wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, cukier, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Piernik Dyniowy, Piernik Dyniowy, oraz Piernikowe Ciasto Dyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
W dużym mieszaniu połączyć cukier, olej i jajka; ubić do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj wodę i ubijaj, aż dobrze się wymieszasz. Wymieszaj dynię, imbir, ziele angielskie cynamon i goździki.
W średniej misce połączyć mąkę, sodę, sól i proszek do pieczenia.
Dodaj suche składniki do mieszanki dyni i mieszaj, aż wszystkie składniki zostaną zmieszane. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka wyjdzie czysta, około 1 godziny.