Piernik dla dzieci

Piernik dla dzieci
Need a deser wegetariański? Piernik dla dzieci może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 13,32 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 11124 kalorii, 72g białka, oraz 151 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skórkę z cytryny, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Domek Z Piernika (Mini Domki Z Piernika), Oma ' s Gingerbread House, oraz Domek Z Piernika.

Instrukcje

1
Pierwsze wycięte w cienkiej tekturze: ściana boczna, 4 1/2 x 8 cali; ściana końcowa, 4 1/2x5 cali; trójkątny szczyt, 4 1/2x3x3 cali; i prostokąt dachu, 4 1/2x9 cali. Przyklej prostokątny element ściany końcowej do trójkątnego elementu szczytowego: dopasuj długi bok trójkąta, 4 1/2 cala, do jednego z 4 1/2 cala boków ściany końcowej.
2
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Wymieszaj skórkę z cytryny, sok z cytryny i melasę. Stopniowo ubić w 2 jaja. Mąkę, proszek do pieczenia i przyprawy przesiać razem; wymieszać z kremową mieszanką. Owinąć ciasto w pergaminie i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podzielić na 6 porcji, 2 nieco większe niż inne. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować 4 mniejsze kawałki do wielkości w przybliżeniu ściany bocznej i ściany końcowej za pomocą szablonów szczytowych; wyciąć po dwa z każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Rozwałkuj pozostałe ciasto i pokrój na dwa prostokątne kawałki dachu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Przełożyć piernik na wysmarowane tacki do pieczenia.
6
W nagrzanym piekarniku o temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) piec pierniki przez 10 minut lub do chrupkości. Po wyjęciu z piekarnika piernik pozostaw na tacach do pieczenia na kilka minut, aby ustawić, a następnie przenieś do stojaków Z Drutu. Pozostawić na noc do stwardnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
W dużej misce lekko ubić 2 białka. Stopniowo ubijać w około 5 szklankach cukru cukierniczego. Lukier powinien być gładki i stać w mocnych Szczytach.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Rozłóż lub wymieszaj 9-calową linię wisienki na desce do ciasta i naciśnij jedną ze ścian bocznych, aby mocno się przyklejała i stała w pozycji pionowej. W razie potrzeby rozłóż lub wymieszaj trochę dodatkowego lukru po obu stronach, aby go wesprzeć. Weź ścianę końcową i oblodz obie krawędzie boczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
9
Rozłóż lub ułóż linię oblodzenia na płycie pod kątem prostym do pierwszej ściany i naciśnij ścianę końcową w odpowiednim miejscu. Powtórz ten proces z pozostałymi dwiema ścianami, aż wszystkie będą na swoim miejscu. Pozostaw ściany do utwardzenia razem przez co najmniej dwie godziny przed założeniem dachu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
10
Rozprowadzić lub rury grubą warstwę oblodzenia na wierzchu wszystkich ścian, i naprawić elementy dachu w miejscu; dach powinien pokrywać się ze ścianami, aby Okap. Rura lub rozłożyć trochę lukru wzdłuż grzebienia dachu, aby mocno trzymać dwa kawałki razem. Pozostawić na noc, aby mocno ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
11
Gdy gotowy do dekoracji, zrobić pozostałą lukier. W dużej misce lekko ubić 4 białka i wymieszać z pozostałym cukrem cukierniczym jak wcześniej. Użyj tego, aby śnieg na dachu i trzymać różne cukierki do dekoracji. Zakończyć drobnym odpyleniem przesianego cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia64
Magazyn