Piernik Czekoladowy Z Ciepłym Sosem Gruszkowym

Piernik Czekoladowy Z Ciepłym Sosem Gruszkowym
Piernik czekoladowy z ciepłym sosem gruszkowym wymaga około 1 godzina i 17 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 649 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jest idealny do Boże Narodzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, mocno brązowy cukier, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Piernikowe naleśniki z ciepłym sosem cytrynowym, Gofry piernikowe bezglutenowe z sosem gruszkowym, oraz Blinty czekoladowe z bitą czekoladą Ricotta-migdałowe nadzienie i ciepłym sosem wiśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić w małej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mąkę połączyć, sól, imbir i kardamon; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KardamonKardamon
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Beat 1/2 szklanki masła i twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Dodać cukier granulowany i 1/4 szklanki brązowego cukru; beat aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
5
Dodać jajko i ubić do wymieszania. Powoli dodawać mieszaninę maślanki do mieszaniny masła; pokonać 2 minuty. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny masła tylko do połączenia. Złożyć w krystalizowanym imbiru i kromki czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
6
Wlać mieszaninę do lekko nasmarowanej 9-calowej kwadratowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 350 przez 53 minuty lub do momentu, gdy ciasto wróci po lekkim dotknięciu w środku. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Roztopić 1/4 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj 1/4 szklanki brązowego cukru, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CukierCukier
10
Dodać gruszki; gotować 5 minut lub aż lekko zgęstnieje, mieszając delikatnie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
11
Podawać ciepłym sosem na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 17 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn