Piernik czekoladowy z ciepłym sosem gruszkowym wymaga około 1 godzina i 17 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 649 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jest idealny do Boże Narodzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, mocno brązowy cukier, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Piernikowe naleśniki z ciepłym sosem cytrynowym, Gofry piernikowe bezglutenowe z sosem gruszkowym, oraz Blinty czekoladowe z bitą czekoladą Ricotta-migdałowe nadzienie i ciepłym sosem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki ubić w małej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mąkę połączyć, sól, imbir i kardamon; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kardamon
Imbir
Mąka Uniwersalna
Sól
3
Beat 1/2 szklanki masła i twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
4
Dodać cukier granulowany i 1/4 szklanki brązowego cukru; beat aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
5
Dodać jajko i ubić do wymieszania. Powoli dodawać mieszaninę maślanki do mieszaniny masła; pokonać 2 minuty. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny masła tylko do połączenia. Złożyć w krystalizowanym imbiru i kromki czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir Kandyzowany
Czekoladowe Chipsy
Maślanka
Masło
Mąka Uniwersalna
Jajko
6
Wlać mieszaninę do lekko nasmarowanej 9-calowej kwadratowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Piec w temperaturze 350 przez 53 minuty lub do momentu, gdy ciasto wróci po lekkim dotknięciu w środku. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
8
Roztopić 1/4 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodaj 1/4 szklanki brązowego cukru, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cukier
10
Dodać gruszki; gotować 5 minut lub aż lekko zgęstnieje, mieszając delikatnie płaszcz.