Piernik - Batoniki Z Dyni
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 42 centów za porcję. 80 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, proszek do pieczenia calumet, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gingerbread Graham Crumble Bars, Pumpkin Pie Bars with pecan crumble, oraz Sernik Dyniowy Batoniki Z Kruszonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Mąkę wymieszać, proszek do pieczenia i 1 łyżeczkę. przyprawy do wymieszania. Beat masło, 1 szklanka cukru i 1/4 szklanki melasy w dużej misce z mikserem do wymieszania. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Wyjąć 1 szklankę ciasta; umieścić w średniej misce.
Dodać owies; wymieszać palcami lub widelcem, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Odstawić. Pozostałe ciasto wcisnąć na dno przygotowanej patelni.
W średniej misce z mikserem ubić serek śmietankowy i pozostały cukier, aż do wymieszania.
Dodaj dynię, wanilię, pozostałą melasę i przyprawę; dobrze wymieszaj. Zmiksować w jajkach; zalać skórką.
Posypać zarezerwowaną mieszaniną okruchów.
Piec 30 do 35 min. lub aż polewa będzie złotobrązowa. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść deser z patelni przed cięciem na pręty.