Piernik Ajerkoniak Drobiazg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj piernika z ajerkoniakiem. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 230 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz ciasto piernikowe mix, cukier, natychmiastowy pudding waniliowy mix i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Piernik Ajerkoniak Drobiazg, Drobiazg Z Ajerkoniakiem, oraz Drobiazg Z Ajerkoniakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto piernikowe wymieszać i piec zgodnie ze wskazówkami opakowania (patelnia dowolnej wielkości). Całkowicie fajne.
Umieść pudding mix w dużej misce.
Wlać ajerkoniak i ubijać przez około 2 minuty. Przechowywać w lodówce budyń, aż ciasto piernikowe jest cool i jesteś gotowy do złożenia drobiazgu.
W dużej misce ubijamy śmietanę, aż uformują się sztywne szczyty. Ubij w cukrze i wanilii, aż uformują się szczyty.
1/2 piernika pokruszyć na dnie małej miseczki lub dużej szklanej miseczki.
Na piernik ułożyć 1/2 budyniu z ajerkoniakiem, na wierzch ułożyć 1/2 bitej śmietany. Powtórz warstwy z pozostałym piernikiem, budyniem i bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce 6 godzin lub na noc.
Wierzch posypać żurawiną i okruchami ciastek przed podaniem.