Pierścionek z Mango i kokosem
Mango i kokosowy pierścień może być tylko przystawka szukasz. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 4G białka, oraz 36 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, soku z limonki, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Mango Pudhina Thogayal (bez kokosa) / surowe liście Mango i mięty Thuvayal - South Indian Lunch s, Wegańskie nasiona Mango Chia Mango Coconut Ice Pops, oraz Babeczki Kokosowe wypełnione Mango z lukrem z Mango.
Instrukcje
Lekko nasmaruj wnętrze formy żelatynowej lub ułóż 9-calową patelnię z plastikową folią.
Umieść mango i sok z limonki w misce robota kuchennego i puree, aż będzie gładka.
Rozprowadzić równomiernie na dnie przygotowanej patelni i odstawić. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubij śmietanę i krem kokosowy, aż uformują się miękkie szczyty. Przechowywać w lodówce do momentu użycia. W osobnej misce ubij białka i cukier, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie ułożyć białka na bitą śmietanę, aż do połączenia.
Rozprowadzić równomiernie na puree z mango, przykryć i zamrozić na noc.
Zdjąć z patelni, odrzucając plastikową folię, jeśli jest używana. Pokroić i podać. (Uwaga: ponieważ jajka w tym przepisie nie są gotowane, istnieje ryzyko chorób przenoszonych przez żywność.)