Pierś z kurczaka z fasolką szparagową i ziemniakami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pierś z kurczaka z fasolką szparagową i ziemniakami. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 43g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.58 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, oleju sezamowego, octu ryżowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gotowany Halibut z fasolką szparagową i czerwonymi ziemniakami, Łosoś Z Gingery Green Beans I Bok Choy, oraz Kurczak gotowany z pomidorami, oliwkami i fasolką szparagową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić 2 cale imbiru i dodać go do dużego garnka z 6 szklanek wody, 1 pęczek szalotki, 1/2 szklanki sosu sojowego, 1/4 szklanki octu, czosnek, i ziemniaki. Dusić, aż ziemniaki są gotowane, o 8 protokół.
Ziemniaki wyjąć i pokroić na ćwiartki.
Dodaj kurczaka do garnka. Dusić przez 10 minut lub aż kurczak jest gotowane przez.
Pozostaw na 5 minut przed krojeniem. Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, 3 do 5 protokół; odcedzić. Cienko pokroić Pozostałe szalotki i drobno posiekać pozostały imbir.
Umieścić je w misce z pozostałym sosem sojowym i octem.
Ubij miód, olej sezamowy, cayenne i oliwę z oliwek.
Dodać fasolkę szparagową i ziemniaki i wrzucić. Podzielić na poszczególne talerze i podawać z kurczakiem.