Cytrusowa pierś z indyka jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 41g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku pomarańczowego, skórki cytryny, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytrusami, Pierś Z Indyka Z Grilla Cytrusowego (Lekka), oraz Chile-Cytrusowa Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Używając palców, ostrożnie rozluźnij skórę z obu stron piersi indyka. W robocie kuchennym lub blenderze, połączyć pietruszkę, bazylia, masło, czosnek i sól; przykryć i proces, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Truskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozłóż pod skórką indyka; ułóż plastry cytryny i pomarańczy na mieszance ziół. Zabezpieczyć skórę od spodu piersi wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla. Przygotować grill do pośredniego ciepła, za pomocą miski ociekowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Umieść indyka na patelni. Grill, przykryty, na pośrednim średnim ogniu przez 1-1 / 2 do 2 godzin lub do czasu, gdy termometr do mięsa odczyta 170°. Przykryć i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
W międzyczasie do miarki wlać kapiele z patelni; odtłuścić tłuszcz. W małym rondlu połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, skórkę cytrynową, pieprz i kapiele patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wyrzucić skórę, plastry cytryny i pomarańczy z piersi indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Gruszki Bartlett Lub D'Anjou
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Wyjąć mieszankę ziołową z indyka; wymieszać z sosem. Pokrój indyka i podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki