Pieprzowa Pieczeń Żeberkowa

Pieprzowa Pieczeń Żeberkowa
Peppered Rib-Eye Roast może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieczeń rib-eye, pasta pomidorowa, grubo zmielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Z Żeberek Pieprzowych, Pieczone Pieprzowe Kury Kornwalijskie, oraz Peppered Roast Beef Salad.

Instrukcje

1
Lekko nacisnąć pieprz na górze i boki pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
2
Umieść pieczeń w wytrzymałej, zapinanej na zamek plastikowej torbie lub dużym płytkim naczyniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Połącz sos sojowy i 4 kolejne składniki; zalej pieczeń. Uszczelnić lub przykryć i marynować w lodówce 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
4
Usunąć pieczeń z marynaty, odrzucając marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
5
Ułożyć pieczeń, tłuszcz bok do góry, na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia; włożyć termometr do mięsa w najgrubszej części pieczenia, upewniając się, że nie dotyka tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut. Obniżyć temperaturę do 325; piec 2 godziny i 10 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub 160 (średnio).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć pieczeń na półmisek; przykryć i ogrzać.
8
Dodać wystarczającą ilość wody (około 3/4 szklanki) do patelni kapie, aby 1 1/2 szklanki; powrót do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Połącz skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę wody, mieszając, aż będzie gładka. Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej i soli do kapiących patelni. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i lekko zagęszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Podajemy pieczeń z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia20
Magazyn