Pieprzona kukurydza na kolbie
Pieprzona kukurydza na kolbie to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 367 kalorii, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, pieprzu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieprzone Placki Kukurydziane, Pieprzowy Chleb Kukurydziany, oraz Pieprzowy Chleb Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć masło i czosnek w małej misce. Masło czosnkowe Rub równomiernie na kłosach kukurydzy.
Posypać równomiernie pieprzem i solą. Owinąć każde ucho kukurydzy 2 plastrami boczku i zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Umieść kukurydzę w 5-litrowej powolnej kuchence.
Dodaj bulion i pieprz jalapeo.
Przykryć i gotować na niskim 3 do 4 godzin lub aż kukurydza będzie miękka.
W razie potrzeby wyjąć boczek przed podaniem.
Kawałek boczku: jeśli nie chcesz owinąć boczku wokół kukurydzy, po prostu posiekaj boczek i posypaj kukurydzą w kuchence.