Pieprzne kotlety wieprzowe

Pieprzne kotlety wieprzowe
Pieprzowe kotlety wieprzowe mogą być właśnie tym daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,12 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 153 kalorie , 20 g białka i 6 g tłuszczu . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 25 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup kotlety wieprzowe, sos sojowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 46% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Pieprzowe kanapki z serem kozim , Grillowane kotlety wieprzowe z ananasem i Pieczone faszerowane kotlety wieprzowe .

Instrukcje

1
Wymieszaj pierwsze pięć składników w dużej zamykanej plastikowej torbie lub płytkim szklanym pojemniku; dodaj wieprzowinę i obróć, aby pokryć. Zamknij worek lub przykryj pojemnik; schłódź w lodówce od 1 do 1-1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 12-16 minut lub do momentu, aż termometr wskaże 145°.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn