Pieprz I Salsa Dorsz
Pieprz i Salsa dorsz wymaga około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 248 kalorii, 22g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.53 za porcję. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, filet gardłosza pomarańczowego, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Pieprz i Salsa dorsz.
Instrukcje
Płaszcz a 1-qt. naczynie do pieczenia z olejem.
Umieścić rybę w naczyniu; posypać solą i pieprzem.
Wlać sok pomarańczowy na rybę. Wierzch z salsą i papryką. Przykryć i piec w temperaturze 350 stopni F przez 18-22 minut lub aż papryka będzie miękka i płatki rybne łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!