Pieprz Glazurowany Kurczak Cajun
Przepis papryka glazurowany kurczak Cajun może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w około 25 minut. To danie główne ma 247 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, rosół z kurczaka, galaretka pieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć galaretkę można śledzić to danie główne z Papryka Jelly Cornmeal Thumbprint Cookies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Melasa-pieprz glazurowany kurczak & Squash, Balsamiczne kanapki z kurczakiem i papryką, oraz Kurczak Na Parze Z Limonką I Papryką Ze Szparagami Glazurowanymi dla podobnych receptur.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować to Joyce Vineyards Albarino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
![Joyce Vineyards Albarino]()
Joyce Vineyards Albarino
Energiczny i stalowy Hiszpański styl Albariño jest wyraźnie świeży z podwyższonymi aromatami i pikantną kwasowością. Chrupiące i orzeźwiające z cierpkim zielonym jabłkiem, białą brzoskwinią i pikantnymi owocami cytrusowymi, a także mokrymi sosami, pestką moreli i przepyszną solą fizjologiczną, co sprawia, że jest to świetny letni popijacz.