Pieprz Czarny Jerky
Need a dairy free main course? Czarny pieprz Jerky może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1172 kalorii, 150g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $9.49 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać Amber ale, sos worcestershire, popękane ziarna pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas, oraz Zupa Z Czarnej Soczewicy Z Czarnym Pieprzem I Kminkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć ale Lub lager z sosem sojowym, sos Worcestershire i pęknięty czarny pieprz.
Pokrój wołowinę w plastry o grubości 1/4 cala, z lub przeciwko ziarnie.
Dodaj wołowinę do marynaty, kilka plastrów na raz, dobrze mieszając, aby pokryć każdy plasterek marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 6 do 8 godzin.
Ustaw duży stojak z drutu na każdym z 3 dużych blach do pieczenia.
Wyjąć wołowinę z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami. Ułóż wołowinę na stojakach, pozostawiając 1/4 cala między plastrami.
Posypać grubo zmielonym czarnym pieprzem.
Piec około 4 godzin, aż jerky będzie twarde i prawie całkowicie suche, ale nadal żucia.
Ostudzić całkowicie na stojakach przed podaniem.