Pieprz cytrynowy Tilapia (lub Sum)
Tilapia z pieprzem cytrynowym (lub Sum) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 4817 kalorii, 481G białka, oraz 162g tłuszczu. Na 39,02 zł za porcję, ten przepis okładki 82% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tilapię, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy to Pieprz Cytrynowy Tilapia (Lub Sum), Sum Cytrynowo-Pieprzowy, oraz Sum Cytrynowo-Pieprzowy.
Instrukcje
W płytkim naczyniu połączyć mąkę, mąka kukurydziana, czosnek w proszku, sól, i pieprz cytrynowy, aż dobrze połączone.
Umieść jajka w płytkim naczyniu.Zanurz filety rybne w jajach, a następnie pogłębiaj w mieszaninie mąki/mąki kukurydzianej, aż będą dobrze pokryte.
Rozgrzać masło z olejem na dużej patelni.
Dodać filety i smażyć na brązowo z obu stron.
Umieść rybę na półmisku i w razie potrzeby polej każdy filet 2-3 plastrami cytryny.Pyszne!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.