Pieprz Cytrynowy I Musztarda Pieczone Ahi / Mahi Mahi / Łosoś

Pieprz cytrynowy i musztarda pieczone Ahi / Mahi Mahi / łosoś jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 54g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 10,33 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz musztardę dijon, sok z cytryny, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem musztardowym czosnkowym, Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, oraz Miód imbir Grillowany łosoś, miecznik lub Mahi Mahi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Masło rozgrzać na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i podgrzewać przez 1 minutę.
Dodać miód, worcestershire i musztardę, gotować przez dodatkową minutę.
Dodać sok z cytryny i pozostawić do ostygnięcia w lodówce przez 10 minut, lub aż mieszanina jest gęsta.Posiekać szalotki i bazylii.
Pokrój rybę na porcje 2oz.Uszczypnij kawałek folii tak, że ma cztery podniesione krawędzie do pułapki SOS.Ułóż ryby na olejowanej/smarowanej folii aluminiowej.
Rozprowadzić całą mieszaninę sosu na wierzchu każdej porcji.Top oszczędnie z bazylią i łuskami.
Posypać solą i pieprzem.Piec w piekarniku przez 10-15 minut, w zależności od grubości ryby (15 minut na cal grubości dla pełni gotowane), lub do pożądanego. Jeśli używam Ahi, wolę gotować przez 10 minites, aby pozostawić wewnątrz na surowo.
Nadmiar pieczonego sosu polać rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.