Pieprz Cytrynowy I Musztarda Pieczone Ahi / Mahi Mahi / Łosoś

Pieprz Cytrynowy I Musztarda Pieczone Ahi / Mahi Mahi / Łosoś
Pieprz cytrynowy i musztarda pieczone Ahi / Mahi Mahi / łosoś jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 54g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 10,33 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz musztardę dijon, sok z cytryny, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem musztardowym czosnkowym, Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, oraz Miód imbir Grillowany łosoś, miecznik lub Mahi Mahi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Masło rozgrzać na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek i podgrzewać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodać miód, worcestershire i musztardę, gotować przez dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5
Dodać sok z cytryny i pozostawić do ostygnięcia w lodówce przez 10 minut, lub aż mieszanina jest gęsta.Posiekać szalotki i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Pokrój rybę na porcje 2oz.Uszczypnij kawałek folii tak, że ma cztery podniesione krawędzie do pułapki SOS.Ułóż ryby na olejowanej/smarowanej folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Rozprowadzić całą mieszaninę sosu na wierzchu każdej porcji.Top oszczędnie z bazylią i łuskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Posypać solą i pieprzem.Piec w piekarniku przez 10-15 minut, w zależności od grubości ryby (15 minut na cal grubości dla pełni gotowane), lub do pożądanego. Jeśli używam Ahi, wolę gotować przez 10 minites, aby pozostawić wewnątrz na surowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Nadmiar pieczonego sosu polać rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia21
Magazyn