Pieprz Crusted kości w Rib-Eye z pomidorowo-kolendry smak i grill czerwona cebula i Texas tosty
Przepis pieprz Crusted kości w Rib-Eye z pomidorowo-kolendry smak i grill czerwona cebula i Texas tosty może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 40 minut. Za 11,02 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2192 kalorii, 94g białka, oraz 148g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pomidory śliwkowe, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niesolone masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Budyń Z Mlecznej Czekolady Migdałowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki T-Bone z tostem Texas, Hot dogi na trzy sposoby-dżem pieprzowy / sos Chili, karmelizowana cebula Bourbon i pikantny smak pomidora, oraz Ciepłe tosty ze szparagami i boczkiem z czerwoną papryką-winegret z szalotki dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Dla żeberka: rozgrzej patelnię grillową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Ribeye
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Posmaruj steki z obu stron oliwą z oliwek i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wymieszaj razem ancho i czarny pieprz. Pogłębiaj 1 stronę steków w mieszance pieprzu i smaż steki pieprzem do dołu przez 4 do 5 minut na złoty kolor. Odwróć steki i kontynuuj grillowanie przez 5 do 6 minut, aby uzyskać średnio wysmażone wysmażenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1
Umieść kolendrę, szpinak, orzeszki pinii, ser i olej w misce i zmiksuj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Oleju Roślinnego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pomidory przełożyć do miski, dodać ocet balsamiczny, dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Cebulę posmarować sosem BBQ i doprawić solą i pieprzem. Grilluj z obu stron, aż się skarmelizuje i prawie ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę