Piekarnik Grill Piwo-Puszka Kurczaka
Piekarnik grill piwo-kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 750 kalorii, 55g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu worcestershire, piwo, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Z Grilla Z Piwem, Kurczak Z Grilla Z Piwem, oraz Puszka piwa Kurczak z sosem Barbecue Cola.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić podroby i szyję z kurczaka; przyciąć nadmiar tłuszczu. Zaczynając od jamy szyi, rozluźnij skórę od piersi i podudzia, wkładając palce, delikatnie naciskając między skórę a mięso.
Keczup i kolejne 7 składników (przez czosnek) połączyć w misce. Rezerwa 1/4 szklanki mieszanki ketchup; pocierać pozostałą mieszaninę ketchup pod rozluźnioną skórę i nad piersiami i pałeczkami. Podnieś końcówki skrzydeł w górę i na plecach; włóż pod kurczaka.
Wyrzucić 1/2 szklanki piwa.
Dodaj wędzoną przyprawę z grilla do puszki. Trzymając kurczaka w pozycji pionowej z jamą ciała skierowaną w dół, włóż puszkę piwa do jamy.
Umieść kurczaka na patelni i rozłóż nogi, tworząc statyw, który podtrzymuje kurczaka.
Piec w temperaturze 375 przez 40 minut.
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 450 i piec dodatkowe 30 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsistej części uda 17
Lekko podnieś kurczaka za pomocą szczypiec; umieść szpatułkę pod puszką. Ostrożnie podnieś kurczaka i puszkę; umieść na desce do krojenia.
Odstawić na 15 minut. Delikatnie podnieś kurczaka za pomocą szczypiec lub izolowanych gumowych rękawic; ostrożnie przekręć puszkę i wyjmij z wnęki.
Usunąć skórę z kurczaka; wyrzucić. Pokroić kurczaka i podawać z zastrzeżonym sosem 1/4 szklanki.