Pieczywo Karczochowe
Pieczywo karczochowe wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 131 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka karczoch serca, majonez, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Pieczywo Karczochowe, Pieczywo Karczochowe, oraz Słodki chleb z karczocha P dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz karczochy serca, parmezan, majonez i czosnek razem w misce.
Rozłóż polewę karczochową równomiernie na połówkach chleba francuskiego.
Na blasze do pieczenia ułożyć pieczywo.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż polewa będzie gorąca i bulgotnie, około 20 minut.