Pieczywo Gotowane: Pancotto

Pieczywo Gotowane: Pancotto
Pieczywo gotowane: Pancotto to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście mięty, pepperocini, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Budyń Chlebowy Wolno Gotowany, Toskańska zupa chlebowa, oraz Wolno gotowany zimowy budyń chlebowy z suszonymi gruszkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku do zupy podgrzej 1/4 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać czosnek, koper włoski, całe chiles i porzeczki i gotować, aż miękkie i światło złoty kolor, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodać pietruszkę, pomidory i prażone orzeszki piniowe, mieszając do połączenia. Gotować mieszankę pomidorową przez około 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4
Dodaj gorącą wodę, sól i pieprz, do smaku, mieszając, aby połączyć. Doprowadzić wywar pomidorowy do wrzenia i dodać kawałki chleba. Pozostawić wywar na gotowanie 1 minutę dłużej, aby chleb miał szansę podgrzać i zagęścić wywar przed wyjęciem z ognia. Wymieszać liście mięty i liście kopru włoskiego i doprawić każdą miskę pancotto mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i udekorować liśćmi kopru włoskiego i pepperocini.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn