Pieczywo Gotowane: Pancotto
Pieczywo gotowane: Pancotto to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście mięty, pepperocini, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Budyń Chlebowy Wolno Gotowany, Toskańska zupa chlebowa, oraz Wolno gotowany zimowy budyń chlebowy z suszonymi gruszkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku do zupy podgrzej 1/4 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać czosnek, koper włoski, całe chiles i porzeczki i gotować, aż miękkie i światło złoty kolor, o 8 do 10 protokół.
Dodać pietruszkę, pomidory i prażone orzeszki piniowe, mieszając do połączenia. Gotować mieszankę pomidorową przez około 25 do 30 minut.
Dodaj gorącą wodę, sól i pieprz, do smaku, mieszając, aby połączyć. Doprowadzić wywar pomidorowy do wrzenia i dodać kawałki chleba. Pozostawić wywar na gotowanie 1 minutę dłużej, aby chleb miał szansę podgrzać i zagęścić wywar przed wyjęciem z ognia. Wymieszać liście mięty i liście kopru włoskiego i doprawić każdą miskę pancotto mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i udekorować liśćmi kopru włoskiego i pepperocini.