Pieczywo Czosnkowe

Pieczywo Czosnkowe
Pieczywo czosnkowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 731 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz oregano, pietruszkę, parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ząbki czosnku dusić w skórkach w małym garnku z wodą na średnim ogniu przez około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić, następnie wycisnąć czosnek ze skórek i rozgnieść na pastę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Czosnek wymieszać z zmiękczonym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Tymczasem, toast chleb w piekarniku. Posmarować masłem czosnkowym, a na wierzchu sery i zioła. Włącz brojlery i umieść chleb z powrotem w piekarniku, aby brązowo ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn