Pieczywo bezglutenowe lub pszenne
Bezglutenowe lub pszenicy kruche może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 12 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 71 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę z cytryny, mąkę bezglutenową/pszenną, blady cukier muscovado i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kruche Masło Brązowe (Bezglutenowe + Bez Cukru Rafinowanego), Zdrowe maślane ciasto ciasteczkowe z cytryną (bez cukru i bezglutenowe!), oraz Kruche Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325ºF.Ubij masło lub posmaruj cukrem, aż będzie miękkie i lekkie.
Dodaj polentę lub migdały, mąkę i skórkę cytryny i wymieszać je lekko palcami. Wcisnąć na dno blachy do pieczenia o głębokości około 2 cm.
Piec przez 25 minut, następnie wyjąć i pokroić w biszkoptowe kształty. Powrót do piekarnika na kolejne 5-10 minut, a następnie ostudzić przed ponownym cięciem i ostrożnie wyjąć szpatułką.