Pieczony łosoś z sałatką z rzodkiewki i ogórka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 40,16 zł / porcja, ten przepis okładki 89% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 605g białka, 864g tłuszczu, oraz w sumie 11643 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez donnahay.com.au. jeśli masz oliwę z oliwek, steki z pieprzu t-bone, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pesto-natarty Pieczony łosoś z rozgniecionym ogórkiem i sałatką z zielonego jabłka, Sałatka z ogórkiem i rzodkiewką, oraz Sałatka z rzodkiewki i ogórka.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.