Pieczony łosoś z sałatką z fasoli i pomidorów
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Pieczony łosoś z sałatką z fasoli i pomidorów może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.44 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka winogron pomidory, Sun tomato Vinaigrette Dressing wykonane, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pieczony łosoś z sosem pomidorowym, Książka: "Pieczony łosoś z koprem włoskim, pietruszką i pomidorem, oraz Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Pomidory umieścić na 2/3 pokrytej folią blachy do pieczenia; piec 10 min.
W międzyczasie połącz fasolę, pietruszkę, czosnek, pieprz i 3 łyżki. opatrunek.
Dodaj rybę do blachy do pieczenia z pomidorami; pędzel z pozostałym sosem.
Piec 10 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Dodać pomidory do mieszanki fasoli; lekko wymieszać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.