Pieczony łosoś z pesto Cilantro-Pepito

Pieczony łosoś z pesto Cilantro-Pepito
Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 4. 1118 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, nasiona kolendry, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łosoś zapiekany z pestkami dyni-pesto z kolendry, Łosoś zapiekany z pestkami dyni-pesto z kolendry, oraz Patelnia Pieczony łosoś z kremowym sosem Cilantro Lime dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżeczki oleju roślinnego w dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj pestki dyni i smażyć, aż skwierczą i pop, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
3
Przenieś nasiona do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby ostygły. Wytrzyj patelnię czystą ręcznikiem papper i reserve patelnia.Pulse nasiona dyni, kolendra, nasiona kolendry, kminek i czosnek w robocie kuchennym, aż kurs, ziarnista tekstura jest achieved. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj sok z limonki i ¼ szklanki oleju. W razie potrzeby dodaj łyżkę lub dwie wody, aby uzyskać gęstą, przecieraną konsystencję. Doprawić solą, pieprzem.Filety z łososia umyć i całkowicie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Nasiona DyniNasiona Dyni
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podgrzać pozostałą łyżeczkę oleju roślinnego w dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej jest bardzo gorący, dodaj łososia, skórkę w dół. Gotuj, aż skóra będzie bardzo chrupiąca, ciemnobrązowa i łatwo uwolni się z patelni. Powinno to zająć od 3 do 4 minut. Nie daj się pokusić, aby sprawdzić lub przesunąć rybę na patelni w tym czasie. Uda Ci się tylko sprawić, że przyklei się do patelni lub co gorsza zrujnuje twoją pięknie chrupiącą skórę.Gdy skóra jest chrupiące flip ryby, i gotować dodatkowe 1 do 2 minut więcej, aż miąższ jest prawie (ale nie całkiem) nieprzezroczyste w środku. Nie pozwól, aby gotować przez całą drogę. Ryba będzie nadal gotować po opuszczeniu patelni. Twoim celem jest soczyste ciało przechodzące od średnio rzadkiego środka na zewnątrz do chrupiącej, pękniętej skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Ułożyć podsmażone filety na talerzach, od strony skóry w dół. Łyżka pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6
Dekoruj pozostałymi surowymi nasionami pepito.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
7
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn