Pieczony łosoś z pesto Cilantro-Pepito

Pieczony łosoś z pesto Cilantro-Pepito
Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 4. 1118 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, nasiona kolendry, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łosoś zapiekany z pestkami dyni-pesto z kolendry, Łosoś zapiekany z pestkami dyni-pesto z kolendry, oraz Patelnia Pieczony łosoś z kremowym sosem Cilantro Lime dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżeczki oleju roślinnego w dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj pestki dyni i smażyć, aż skwierczą i pop, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
3
Przenieś nasiona do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby ostygły. Wytrzyj patelnię czystą ręcznikiem papper i reserve patelnia.Pulse nasiona dyni, kolendra, nasiona kolendry, kminek i czosnek w robocie kuchennym, aż kurs, ziarnista tekstura jest achieved. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj sok z limonki i ¼ szklanki oleju. W razie potrzeby dodaj łyżkę lub dwie wody, aby uzyskać gęstą, przecieraną konsystencję. Doprawić solą, pieprzem.Filety z łososia umyć i całkowicie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Podgrzać pozostałą łyżeczkę oleju roślinnego w dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej jest bardzo gorący, dodaj łososia, skórkę w dół. Gotuj, aż skóra będzie bardzo chrupiąca, ciemnobrązowa i łatwo uwolni się z patelni. Powinno to zająć od 3 do 4 minut. Nie daj się pokusić, aby sprawdzić lub przesunąć rybę na patelni w tym czasie. Uda Ci się tylko sprawić, że przyklei się do patelni lub co gorsza zrujnuje twoją pięknie chrupiącą skórę.Gdy skóra jest chrupiące flip ryby, i gotować dodatkowe 1 do 2 minut więcej, aż miąższ jest prawie (ale nie całkiem) nieprzezroczyste w środku. Nie pozwól, aby gotować przez całą drogę. Ryba będzie nadal gotować po opuszczeniu patelni. Twoim celem jest soczyste ciało przechodzące od średnio rzadkiego środka na zewnątrz do chrupiącej, pękniętej skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Ułożyć podsmażone filety na talerzach, od strony skóry w dół. Łyżka pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6
Dekoruj pozostałymi surowymi nasionami pepito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn