Pieczony łosoś z marmoladą-Dijon Glaze

Pieczony łosoś z marmoladą-Dijon Glaze
Pieczony łosoś z marmoladą-Dijon Glaze może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz filety z łososia, pomarańczową marmoladę, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany łosoś z marmoladą Dijon Glaze, Łosoś pieczony w sosie winnym Dijon - 6 punktów, oraz Pieczony łosoś z glazurą sojowo-Marmoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce, dobrze mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść rybę na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GalaretkaGalaretka
RybyRyby
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Pędzel połowę mieszanki Marmolady nad rybą; broil 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
RybyRyby
5
Szczotkuj ryby z pozostałą mieszaniną Marmolady; dusić przez 2 minuty lub do momentu, gdy ryby będą łatwo płatki podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
RybyRyby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn