Pieczony łosoś i Por w paczkach Filo
Pieczony łosoś i pory w paczkach Filo mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,04 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, julienne-cut marchew, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony łosoś z kremowymi porami, Fiambre de Salmón (łosoś i ryż), oraz Paczki Z Łososiem.
Instrukcje
Por i marchew ugotować we wrzącej wodzie przez 1 minutę; odcedzić.
Wymieszać mieszaninę porów, estragon i 1/4 łyżeczki soli w małej misce, delikatnie podrzucając.
Łososia posypać równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Umieść 1 arkusz phyllo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryj pozostałe ciasto, aby zapobiec wyschnięciu); lekko pokryć sprayem do gotowania. Powtórz warstwy dwa razy, kończąc na phyllo. Delikatnie naciśnij warstwy filo razem. Lekko Płaszcz top arkusz phyllo z gotowania sprayu. Ułóż 1/4 szklanki mieszanki porów wzdłuż środka 1 krótkiej krawędzi phyllo, pozostawiając 4-calową granicę; na górze z 1 filetem.
Skropić 1/2 łyżeczki soku. Fold długie krawędzie phyllo nad rybami.
Zaczynając od krótkiej krawędzi z 4-calowym obramowaniem, zwijaj galaretkę.
Umieścić owinięte ryby, szew stronie w dół, na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Lekko pokryć zawinięte ryby sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałą filo, sprayem do gotowania, mieszaniną porów, łososiem i sokiem.
Piec w 400 przez 15 minut lub do lekko rumiane, i odstawić 5 minut przed podaniem.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.