Pieczony łosoś a la Paige z koperkiem, cebulą Vidalia i ogórkiem
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 73 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz vidalian cebulę, cukier, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Piekarnik gotowany łosoś a la Paige (Rachael Ray), Bułeczki koperkowe z wędzonym łososiem i ogórkiem, oraz Ulubiona prosta Kolacja mojej Angielskiej przyjaciółki Maggie: gotowany łosoś z sosem koperkowym Dijon, ogórek i ciemny chleb, młode ziemniaki z miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Przetrzyj dno płytkiego naczynia do pieczenia zimnym masłem. Ułóż łososia w naczyniu. Doprawić rybę solą i pieprzem.
Dodaj bulion i kilka gałązek koperku na patelnię. Smażyć rybę 12 do 15 minut.
Na dnie średniej miski wymieszać cukier, sól i ocet.
Dodaj posiekaną cebulę, posiekany ogórek i rzodkiewkę.
Posypać 3 łyżki posiekanego koperku i wrzucić mieszaninę do pokrycia w occie, cukier i sól.
Wyjąć rybę z piekarnika. Łyżka soków na patelni nad rybą i ostrożnie przełożyć na poszczególne talerze lub talerz. Top ryby z smakiem i podawać.